AGF-Recruitment belooft geen schaap met de vijf poten maar levert zeker geen knollen voor citroenen.

Misschien ben u wel op zoek naar dat schaap. Zo’n schaap is uitermate zeldzaam en wordt in de meeste gevallen gewoon op de werkplek gemaakt. Een werknemer die bij uw cultuur past en die zich 100% ontwikkelt is al snel een schaap met vijf poten. Geen matigheid, maar doeltreffendheid.

AGF Recruitment is erop gericht om het beste in onze kandidaten én uw werknemers naar boven te halen.

Ervaring

Wim Geurts heeft ruim 25 jaar ervaring in de agrarische sector. Van Kwaliteitsmanagement tot internationale handel en van teler tot klant. Intussen is hij al weer heel wat jaar actief als professioneel recruiter en heeft hij een behoorlijk aantal succesvolle matches op zijn naam staan. Zowel nationaal als internationaal.

Hij vindt het belangrijk dat je niet alleen naar de competenties van een kandidaat kijkt, maar ook naar wie hij/zij is en wat hem/haar drijft. “De meeste kandidaten die ik spreek willen geen ander werk, maar een andere werkomgeving”, zegt hij zelf en daarom wil hij ook graag voelen en proeven hoe de cultuur binnen uw bedrijf is.

‘Talent zit daar waar je intelligentie, je karakter en je interesses elkaar overlappen.’

Wim stelt een duidelijk profiel op aan de hand van een persoonlijkheidstest en gesprekken met de kandidaat.

Zo kan AGF-Recruitment een kandidaat voorstellen die het ontbrekende puzzelstukje in uw bedrijf is. Na plaatsing is het belangrijk om nazorg te verlenen en indien nodig hem of haar te coachen, zodat de verbinding optimaal tot stand komt.

AGF-Recruitment beweegt zich over het algemeen in het midden en hogere segment. Van vertegenwoordiger tot (commercieel) directeur en beleidsmaker, van keurmeester tot TQM manager, en van kandidaten met een mbo-opleiding tot universitair geschoolden.

Talent-assessment is ook van belang voor uw werknemers. AGF-Recruitment werkt samen met bureaus die gespecialiseerd zijn in talent-assessments. Dit kan ertoe leiden dat een werknemer op een andere plek beter functioneert of dat er een aanvullende opleiding nodig is om de competenties te verbeteren.

Zo komt uw personeel volledig tot zijn recht en legt u geen onnodige druk op de individuele werknemers. Dit bevordert de productiviteit en geeft uw werknemer volop energie om het werk goed te doen. U hoeft zelfs niet verbaasd te zijn als straks meer talenten naar boven komen en u alsnog het ‘schaap met vijf poten’ krijgt!

U kunt ons inschakelen voor:

  • Coaching
  • Loopbaanadvies
  • Recruitment
  • Outplacement
  • HRM-taken: persoonlijkheidstesten, ontwikkelingsplannen, evaluatiegesprekken.

Vrijblijvend sparren?

Menu