Op zoek naar de ideale baan zijn we bijna allemaal.

Maar een baan of opdracht is pas werkelijk ideaal als deze bij u past. AGF-Recruitment gaat met u een eerlijk gesprek aan op vertrouwelijke basis. Vaardigheden, opleiding en ervaring zijn belangrijk. Maar net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker, zijn uw persoonlijkheid, interesses en talenten.

Een mens voelt zich immers pas compleet als hij of zij volledig tot bloei komt. Dan is het belangrijk om te weten hoe u in elkaar zit en wat uw wensen en passies zijn. Maar ook om te achterhalen welke ingrediënten in een job moeten zitten die past bij uw profiel. Als u echt op uw plek zit, kunt u een goede ontwikkeling doormaken in uw carrière. Meestal betekent dit ook groei in uw persoonlijk leven!
In een uitgebreid gesprek komen persoonlijkheid, werkhistorie, opleiding en ook persoonlijke omstandigheden aan de orde.

Interesse in een vacature?

Vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan! Ook als u niet meteen een vacature ziet die bij u past. Of als u weet dat u niet op uw plek zit bij uw huidige werkgever en wilt weten op welke manieren doorgroei en veranderingen mogelijk zijn. Wij kunnen u daarin prima en vertrouwelijk adviseren.

Schiet geen wortel in de verkeerde grond!

Vrijblijvend sparren?

Menu