AGF Recruitment is altijd op zoek naar de mens achter het verhaal, een cv of bedrijf. Wat beweegt hem of haar? Wat zijn haar of zijn verlangens, motieven en doelen? Waardoor raakt hij of zij gepassioneerd?

In elk gesprek, zowel met kandidaten en werknemers als directeuren, zoeken we naar de achterliggende vraag, de grondtoon en de overeenkomsten. We streven naar harmonie binnen uw bedrijf. Zoals in een orkest iedereen zijn partij speelt, zo kunnen alleen uw werknemers optimaal presteren als zij hun eigen rol met verve spelen. Een taak die bij hen past omdat zij daar talent voor hebben. Onze filosofie is dat financiële groei alleen duurzaam is als er inhoudelijke groei plaatsvindt, dus als uw werknemers met de juiste talenten en vaardigheden op de juiste plek zitten.

AGF Recruitment beschikt over ruime ervaring in de AGF-sector en kan zich beroepen op een groot internationaal netwerk van bedrijven. Wij werken snel, kundig en efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd over de juiste kandidaat kunt beschikken.

Vrijblijvend sparren?

Menu